donderdag 28 november 2013

Speenkoord | Pacifier cord

Er is een ware babyboom gaande in mijn omgeving. Een perfecte aangelegenheid om weer eens iets te haken. Pinterest biedt een uitstekende plek om inspiratie op te doen voor een leuk cadeautje. Via Pinterest stuitte ik op een ontwerp van Art Evy. Helaas is deze site niet meer te benaderen. Echter, een ingewikkeld patroon is het niet. Dus speenclip en houten kralen besteld en in no time had ik een speenkoord gemaakt. Zo eenvoudig, maar het resultaat is geweldig!

There is a real baby boom going on. Some are pregnant, others have already given birth. The perfect opportunity to crochet something. Pinterest offers a perfect place to get inspired. Via Pinterest I found a lovely pacifier cord, designed by Art Evy. Unfortunately this site is not longer available. However, it isn't a complicated pattern. So I ordered some pacifier clips and wooden beads. In no time I made this lovely pacifier cord. So simple, but the result is stunning!


Get inspired and make some yourself!
JoyJonne Hooks

2 opmerkingen:

  1. Heej wat leuk! Ik dacht die lijkt op het speenkoord dat ik ooit op mijn blog zette. Top! Mijn blog is inderdaad niet meer in de lucht, maar ik haak en brei nog steeds heel veel. Nu heb ik tijd om andermans blogs te lezen. Zoals die van jouw! Ga zo door! Groetjes Evelien (art-evy)(Granny-G)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heej wat leuk! Ik dacht die lijkt op het speenkoord dat ik ooit op mijn blog zette. Top! Mijn blog is inderdaad niet meer in de lucht, maar ik haak en brei nog steeds heel veel. Nu heb ik tijd om andermans blogs te lezen. Zoals die van jouw! Ga zo door! Groetjes Evelien (art-evy)(Granny-G)

    BeantwoordenVerwijderen